miercuri, 23 aprilie 2008

Eu cu cine votez?

m-a intrebat Florin cu cine sa voteze... nu-i spun cu cine sa voteze, vitamina "CE" e prescrisa de politicieni, dar va pot arata de unde mi-as alege candidatii...



si cine mai lipsea... dintre candidatii din 1 iunie...



mi-as dori acelasi deznodamint... oare se poate?

5 comentarii:

Anonim spunea...

rebel- am inteles mesajul si sunt in totalitate de accord cu tine ,dar din pacate candidatul independent nu a fost bine ales.(nu imi convine nici mie sa insist dar te intreb: Mai bine ne scaldam in minciuna sau mai bine aflam adevarul? )Claudio.

Rebel spunea...

adevarul nu ne mai ajuta cu nimic... poate o consolare mai poate aduce, dar tardiva si prea mica... trebuie sa privim in viitor dar nu prea avem unde... se pare ca urmatorii 4 ani sint deja pierduti. poate ne invatam minte si ne facem totusi treaba in astia 4 ani... despre candidatul unic ce sa spun? prea s-a facut totul cu heirup-ul si s-ar putea sa coste...a mai aparut si candidatul fantoma silaghi si tizul lui colopaci de prin oas... confuzia va fi maxima... probabil penelistii au invatat din experienta pnl-cimpeanu din 2000 cind au pierdut 3% din total elecorat prin confuzia dintre sageata in patrat si cea din cerc... in conditiile in care silaghi ia vreo 5% si cu inca 3%, va fi greu sa bata mobilizarea maghiara... deci prevad o lupta destul de strinsa, raportul etnic fiind echilibrat de cei doi candidati de umplutura:silaghi si ciocan... pe cine puteai pune candidat independent? arata-mi altul... dar sa aiba si sanse... si asa am senzatia ca s-a constituit cooperativa munca-n zadar... pdl si-a luxat seful de campanie la municipiu pe ultima suta de metrii... de acolo nu va lucra nimeni, la psd si pnl sint meciuri interne de asemenea, doar ungurii sint uniti la ora asta tocmai datorita candidaturii unice... vom trai si vom vedea...

Anonim spunea...

ai dreptate ,trebuie sa privim in viitor.Este dificil oriunde in lume sa bati un vot etnic,tot ce poti sa faci este sa incerci.Doar sa nu se fi scarbit lumea de politica si mai tare cu acest candidat unic, si sa vezi atunci fericire pe udmr.nu pot sa-ti dau alt nume deoarece pentru mine sunt cativa noi pe care nu-i cunosc ,iar la cei vechi gasesti macar o problema.

Anonim spunea...

acum am observat ca ai scris si tu ca toti au cate o hiba.Sti ce este pacat ca trebuie sa ne batem mintea cu ceva desi nu vrem.Oricum ,momentan sunt tot contra lui VM .

florin cristian mureşan spunea...

Sincer iti spun cred ca-mi fac flotant la Supur, Hurezu Mare ca sa votez acolo primaru si consiliu local. Tot nu m-am lamurit ...cu cine votez? Imi cer scuze pt gafa cu pnlul... Boldog ce a aparut in presa scrisa e Boldor Razvan de fapt. Si pe asta-l cunosc. Am si lucrat impreuna. Da tot nu e un motiv sa-mi scot arcu si sageata de la "naftalina".Cit despre pesedisti...mai lasati-ma cu curpas, eternu gica contra TORNERO, sau cu solschi AMR. Poate dau un vot tulipanului...gaborka si laczika fogel incep sa-mi fie simpatici. Par luati din Casa Foster si prietenii imaginari. Vezi Cartoon.