miercuri, 19 martie 2008

ghiulea si cacofonia...

se stie ca una dintre cacofoniile acceptate in limba romana, impreuna cu Ioan Luca Caragiale este Biserica Catolica... am sa ma refer la aceasta biserica si membrii ei cu apelativul cacofonie pentru ca altfe nu merita si nici nu-mi vine. Daca pina acum cacofonia a primit terenuri peste terenuri, Trasnea a punctat cel mai bine problema retrocedarilor si modul in care cacofonia a dobindit aceste bunuri, se pare ca nu-i satura Dumnezeu (nici al lor nici al altora). teatrul de vara asteapta buldozerele "barbosilor" dupa cum bine i-a caracterizat Mishu Bledea, blocuri minunate se ridica spre Domnul cu finantare cacofonica, dar tot nu-i destul... astfel ca, imediat ce ghiulea a primit cererea unui mare lant de hypermarketuri de a concesiona lacul secat Pescarus, ghiulea a facut ce a facut si a retrocedat terenul de sub lac cacofoniei... normal ca investitorii au refuzat o colaborare cu papistasii cacofoni si au plecat. o noua afacere "benefica" pentru oras, care a pierdut o noua investitie si banii aferenti concesiunii... daca tot au pierdut afacerea, ce si-au zis barbosii? daca tot sint lucrari in zona de ce sa nu umplem cu pamint balta in care a mai ramas apa, si sa creasca suprafata detinuta? doar romanii din zona l-au distrus cu gunoaiele si canalizarile "ilegale". de ce imi suna ca privatizarile pe un dolar, sau cum ar zice Parazitii:
", e adevarat si tara-i praf, pulbere fina
Caci e mai ieftin sa dai banii jos cand cumperi o ruina"
nimeni nu comenteaza ca luciul apei este acoperit de moloz... nici macar ecologistii in frunte cu domnul boer... de ce apa, cind doua balti secate asteapta sa fie aduse la acelasi nivel cu restul terenului? cum de ce ? sa le creasca cacofonilor averea... pai si atunci te miri ca credinciosii bisericii cacofone sint minati turme turme la vot, care-n carucior, care-n cirje sa-l voteze pe ghiulea? eu nu... ma mir de "stupid romanian people" care sta acasa...

3 comentarii:

Sătmăreanca spunea...

Ăsta da tun serios, care trebuie investigat de urgenţă. Tocmai mă plângeam zilele astea că nici atacurile sub centură nu mai sunt ce au fost :) Adică mă gândeam că o campanie electorală ar trebui să fie mană cerească pentru ziarişti, deoarece candidaţii de toate culorile vor încerca să afle cât mai multe despre contracandidaţii lor şi, în consecinţă, noi vom afla cât e ceasul măcar în parte. E un început :)

Rebel spunea...

daca tot te apuci de investigat, treci pe la cadastru, si vezi cam pe unde au primit cacofonii terenuri: preponderent L.Blaga si Dara. zone pe care "intimplator" ghiulea se omoara sa le viabilizeze... de ce nu arata acelasi interes catre zone locuite de romani, cum ar fi Satmarelul? sau Odoreului?

Anonim spunea...

Se stie ca cea (daca tot suntem la cacofonii) mai profitabila Agentie imobiliara din Satu Mare este Biserica Romano-catolica. Daca stam sa analizam faptul ca evenimnetele de 15 martie au fost organiyate de udmr, impreuna cu biserica reformata si cea catolica, se confirma spusele lui rebel, ca il sustin din toate puterile pe ilyes. La cate restituiri le/a aprobat nici nu ma mir. Fratilor, la mijloc e vorba de miliarde de euro, mult mai multi decat ne putem imagina noi!!!