joi, 13 martie 2008

Dupa ploaie chepeneag, sau JOS LABELE de pe Costel!

ce mai face multiubitul nostru guvern, in lipsa de inspiratie si popularitate? se baga in seama oferindu-i talentatului Costel Busuioc o BURSA!!! omul modest, multumeste dar paseaza elegant spunind ca "bursa" Sony ii va permite sa-si intretina familia iar cea guvernamentala doar stilul de viata de pina acum... am ajuns s-o vad si pe asta: o casa de discuri mai tare decit guvernul unei tari europene... banuiam ca producatorii de filme de la Hollywood si chiar cei de la Bollywood (india) pot ingropa in bani 10 tariceni si patrici, dar chiar o casa de discuri, in conditiile pirateriei virtuale, nu ma asteptam...
ca sa revenim la oile noastre satmarene, astept cu infrigurare punctul de vedere al "cumnatelului" cu privire la succesul lui Costel in Spania... :) pina atunci le recomand politicienilor avizi dupa voturi (nici marinaru' nu-i mai prejos, doar l-a sunat) : JOS LABELE DE PE COSTEL! singurul vostru "merit" este ca i-ati facut viata mizerabila si a fost nevoit sa plece in Spania...

9 comentarii:

Sătmăreanca spunea...

Încă un pic şi îţi fac o ofertă, că tot angajăm ziarişti :)
Chiar mă gândeam că nimeni nu are niciun merit pentru succesul lui Costel, dar mulţi îi vor rosti numele şi se vor băga în seamă. Cred că ar fi cazul să analizăm de ce Costel nu s-a afirmat mai devreme. Deja unii spun pentru că era săraca şi nu l-a îndrumat familia, dar descoperitorii de talente - profesorii lui plătiţi de stat ce au păzit?

Rebel spunea...

si sa renunt la frumusetze de politica? nicicand... nu ma mai lauda atita ca incep sa simt ceva escrescente in zona fruntii... :)
apropo de merite: ce asta pe care l-am gasit nu-i bun? :)

Rebel spunea...

ma si vad cu rubrica in GNV:
"abeRATIA de realitate..."

Anonim spunea...

Toata lumea o sa sara acuma cu "bursele" pe el. Ce sa facem? Asta macar nu e o meteahna inventata de noi asa ca nici macar nu suntem de vina pentru ea.


Parerea mea.

Sătmăreanca spunea...

@Rebel

Bagă pe forum, la Reporter pentru o zi :)

Rebel spunea...

da' crezi ca mere? ca ma chinui de o juma' de ora pe el...

Anonim spunea...

Pt un PSD-ist pricajit nu aveti nimic, Crina? :)

Sătmăreanca spunea...

@ Rebel
Altfel nu-ti ziceam. Din chin se nasc talentele :)


@Darius
Facem loc :)

Rebel spunea...

bine ca m-a gasit si un lingvist... am blogu' complet... :) de pruteanu nu mai pot eu...

PS: era vorba de coarnele pomenite de Satmareanca in alta parte...