vineri, 28 decembrie 2007

CONSUMUL EXCESIV DE ALCOOL SI CARNE DE PORC...

numai asa imi pot explica topul satmarenilor 2007 din iz de azi. sau sa fie pupincurism (sau curling) clasic si nerusinat?

9 comentarii:

Sătmăreanca spunea...

Pe faţă rău! Dacă aş comenta în parte fiecare nominalizare s-ar spune ca o fac din motive de concurenţă. Dacă începit tu, mai ajut şi eu câte un pic :) Interesanta poza cu Solschi...o fi un nou candidat?

Rebel spunea...

de asta nu merge nimic in satu mare: ne temem de ce vom fi acuzati... am mai spus-o si ma repet: aici nu conteaza ce spui ci cine esti. atacul la persoana nu permite o discutie principiala.

nu am vazut poza pentru ca nu dau banii pe ziarul ala, si am citit doar online. dar piticul are deja candidat (gyusi) iar daca s-ar hotari sa-l schimbe ar avea alta varianta (desemnarea candidatului psd apartine gnv, dar macar gnv isi recunoaste pe fata afinitatile politice prin optiunea patronilor). ce acuze sa primesti cind te cutremuri de prima nominalizare: acum ling unde au scuipat in 2005 si 2006. silaghi omul anului? gyusi in top3? prefectul pe care nu-l vede nimeni la fata?(asta cred ca a fost mentionat ca rezerva, cine stie cum se invirte roata, dar dupa sefii politiei si s r i ca sa i se dea peste nas). tot ma gindesc daca nu ar trebui sa apara cineva care sa citeasca printre rinduri pentru satmareni. nimic nu e intimplator i n topul asta. la fel cum nu e nici greata pe care ti-o provoaca.
azi a mai aparut un top. parca asta nu are atitia corupti. dar se vad clar interesele patronului...

Rebel spunea...

ce ma ingretoseaza la topul de azi e prezenta hepaticului de macec. asta in loc sa ne scrie din jilava, ne conduce judetul...

Rebel spunea...

din topul piticului lipseste cel mai celebru cumnat din satu mare. oare nu mai candideaza?

Darius F spunea...

Sincer nici macar nu cred ca ar trebui comentat acest top. Ce rost are?

Sătmăreanca spunea...

Vorba lui Darius :) Hai, putem comenta şi la anu' topul pe anul ăsta, nu?

La mulţi ani şi la mulţi cetăţeni gânditori! :)

Darius F spunea...

Cre ca deja e "la anul"...

Sătmăreanca spunea...

În curând va fi la anu celălalt...

Ce faci Rebel? Ai abandonat blogul? De inspiraţie nu s-ar zice că duci lipsă, altfel nu înţeleg de ce nu ne mai dai nimic de citit&comentat :)

Rebel spunea...

mi-e o lene... in plus e mai convenabil sa ma iau de altii :). cred totusi ca am sa aprofundez problema noului credit: Doamne cit de tare ma poate enerva... nu stiu daca sa astept hotarirea CL sau sa ma iau de el acum (cita vreme exista doar sub forma de idee nu prea are farmec. poate minunatul nostru primar doar incearca apele, dupa stilul mentorului sau PA)