marți, 25 martie 2008

Pentru cine mai e solvabil ghiulea?

ma enervam prin ianuarie parca de noul credit pe care polgarmesterul nostru cu potenta redusa vrea sa-l acceseze spre binele satmarenilor... inca 400 de miliarde pe care sa le cheltuiasca el cu pretenii lui pe gropi, chefuri si alte realizari de campanie electorala... la depunerea ofertelor insa: surpriza... nimeni, nimic... intr-o perioada in care iei credit si cind nu vrei, institutiile bancare nu s-au grabit sa-l crediteze pe primarul nostru... o fi din cauza ca e la final de mandat si simt bancile ceva? o fi probabil rezultatul analizei facute de institutiile bancare in ceea ce priveste performantele primarului? o fi situatia jalnica in care se afla orasul dupa un credit de 2 ori mai mare? o fi din cauza felului in care a fost cheltuit primul credit? nu stiu, dar banuiesc ca cei ce sint raspunzatori pentru altfel de bani decit cei publici sint mai competenti si mai cu frica de Dumnezeu... un semn bun pentru sistemul bancar dar si pentru viitorul scaunului de primar al Satmarului... Doamne ajuta!

10 comentarii:

Sătmăreanca spunea...

Auzisem şi eu ceva şi chiar începusem să produc o guriţă zilele trecute, însă nu eram sigură că e chiar aşa. Am văzut pe site-ul primăriei un anunţ, dar citindu-l mai bine am dedus totuşi că nu a fost preselectat niciun candidat şi nu că nu s-ar fi prezentat niciunul. Bine că ai postat că verific acuşi problema...

Anonim spunea...

Vezi ca-ti lipseste un "l" din titlu.


Parerea mea.

Sătmăreanca spunea...

Io am crezut că a vrut să scrie ceva pe ungureşte :)

Anonim spunea...

Eu zic ca totusi ar trebui sa ne bucuram. Macar ramanem cu banii. Decat se se duca si astia in contul firmelor unguresti, si pe urma in campania lui ilyes mai bine sa nu primim niciun credit

Rebel spunea...

@darius
multumex... acum nu mai lipseste... nu e chestie de "analfabetism"... :) ma grabeam sa nu-mi pierd ideea...
@satmareanca
s-au prezentat doar doua banci dar au fost atit de bine pregatite ca au fost descalificate... poate ca astea-s mai incompetente, atit in documentatia de licitatie cit si in analizarea clientului... :))

Anonim spunea...

Bine punctata chestiunea Rebel,frate!
Bancile sunt cel mai bun barometru....astia se stie, ca nu ies in pierdere niciodata.....

Chiar acum vad la tv ,o reclama,imbecila,cum altfel,......la banca transilvania......ciumpalacu ala cu fustitza vede totul dublu.....cica BT itzi ofera credit dublu fatza de cat face casa ta.....Foarte tare....Am o problema totusi.....inseamna ca gropile,desi se inmultzesc exponentzial si cu costuri zero,nu sunt bune de ipotecat....Mai tzinetzi minte cand voiam sa-mi vand groapa......am dat-o ieftin.....pe un damb....da bine ca am scapat dracului de ea,bai.....nici credit nu puteam sa iau pe ea.......hahahahahaha


In alta ordine de idei.....daca Ipotente,nu pupa credit....de unde dracu bani de campanie electorala......Ca alde vegye si pacuraru......doar baga bani in jeb......nu si .....ipotecheaza!

Trasnea

Anonim spunea...

Reclama la Rafaissen......"ai luat ceva dulce la copii?"......"da .....un concasor mobil!"....Rafaissen ,leasing.....acum itzi permitzi!"

Reclama mea.....O celula de bulau,intunecata......patru matahale,fumeaza si joaca barbut la lumina unui bec chior......unu scuipa printre dintzii stirbi....."I-ai luat ceva dulce lu ala micu',care o sa vina?"....."Da .....o alifie!" Totzi rad mahaleste!........Pe ecran apare un tub cu stema orasului SM pe care scrie "BULANOL",asezat pe o pernutza . O voce cu accent spune in fundal:"Primaria Satu Mare..acum totul merge ca uns.....Gyulea acum itzi permitzi si alifie!"
Trasnea

nimeni spunea...

ce tare... mie cind ma gindesc la el imi vine in minte spotul cu : "ti-am pregatit un loc la noi in celula..." :) sau "ala negru de respira greu" era ghiulea. avea ceva in gura... da' nu dinti... :)

Anonim spunea...

Bai de "ala negru care respira greu" sa nu te iei....."era tacsu ba!"!.....Dar daca vrei sa ne inscriem in limitele acestei reclame ....despre Gyulus se poate spune..." Ciudata maimutza... turbata la gratii ...aaaauuuu....ooooaaaaa!"

"Si ala micu...apasa pe o lanterna.......gyuuuuu,vuuuuu....laser frate!.......Uratu'....gyuuuuv,gyuuuuv...
doua lasere......vuuuuuuuu.......Noroc cu robotzelu ....ala micu ,ala rotund la cap....fiiiiiitfiiii......cu manutza aia a lui ii dadu drumu din puscarie.......Sa te tzii!"hahahahahaha......o stiu pe de rost ,doar e reclama mea preferata!

Trasnea

Rebel spunea...

pai la el cam totul e virtual de cind nu functioneaza instalatia... laserul satisface ca originalul? :) daca omul refuza viagra pe motiv de culoare... :)